14 Οκτ 2012

Ο Λάμπης Λιβιεράτος αποκαλύπτει: "Μπήκα στο ψυχιατρείο με δική μου πρωτοβουλία"


 Τον τελευταίο χρόνο ο Λάμπης Λιβιεράτος πέρασε πολλά. Ο αδερφός του αυτοκτόνησε, ο γάμος του με την Εύη Αδάμ διαλύθηκε και τα οικονομικά προβλήματα τον έπνιξαν. Σύμφωνα με το "ΘΕΜΑ", οι φίλοι του, οι οποίοι τον έβλεπαν να χάνει τον εαυτό του μέρα με τη μέρα, ήταν οι πρώτοι που τον έπεισαν να ζητήσει βοήθεια.


Χρειαζόταν ψυχίατρο, κάποιον που θα μπορούσε να τον σώσει από την κατάθλιψη και το ενδεχόμενο να βλάψει τον ίδιο του τον εαυτό.

Όπως μαθαίνουμε μέσα από το άρθρο ο Λάμπης πήγαινε ήδη σε ψυχολόγο από το περασμένο Πάσχα, προσπαθώντας να ξεπεράσει το διαζύγιό του με την Εύη Αδάμ και να διαχειριστεί το γεγονός ότι εκείνη είχε προχωρήσει στη ζωή της με άλλον άντρα.

Ο γάμος τους είχε αρχίζει να τελειώνει, όταν τα οικονομικά τους προβλήματα ξεκινούσαν. Σύμφωνα με πηγές τις εφημερίδας, η Εύη δεν συγχώρησε στον Λάμπη ότι είχε πάρει στο όνομά του όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις του μπαρ "LAVMI" στην Αγ. Παρασκευή. Η συνέχεια ήταν ομηρικοί καυγάδες και στο τέλος ένα διαζύγιο.
Εκείνος έφυγε για λίγο για τη Σουηδία και τότε ήταν που ο μεγάλος του αδερφός αποφάσισε να πηδήξει στο κενό βαριά άρρωστος από την κατάθλιψη.

Διπλά χτυπημένος, ο Λάμπης αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να σώσει πια τη δική του ζωή.
Σύμφωνα πάντα με το "ΘΕΜΑ", ο ψυχίατρος συνέστησε στον Λιβιεράτο να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική και να διακόψει κάθε επαφή με την Εύη Αδάμ. Και το έκανε.

Όπως δήλωσε ο ίδιος: "ζήτησα μία ιατρική βοήθεια όπως χιλιάδες κόσμος. Μπήκα στην ψυχιατρική κλινική με συμβουλή του γιατρού μου και δική μου πρωτοβουλία. Χρειάστηκα ιατρική βοήθεια και τη ζήτησα. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα...Προσπαθώ να δω τα πράγματα με ψυχραιμία...θα τα καταφέρω και θα σταθώ στα πόδια μου".

Ο Λάμπης έμεινε στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου "Σωτηρία" σχεδόν ένα μήνα και δεν άφησε κανένα να τον δει στο δωμάτιο του στο νοσοκομείο.
Αυτές τις ημέρες, ο γνωστός τραγουδιστής έχει πάρει εξιτήριο και φιλοξενείται σε σε φιλικό σπίτι στην Κηφισιά και συναντάει μόνο μερικούς πολύ κοντινούς του ανθρώπους και τις κόρες του. Ευχαριστεί και ευγνωμονεί τους φίλους, ενώ για την Εύη Αδάμ λέει "κάνει κι εκείνη ό,τι μπορεί. Όπως και εγώ".

Πηγή: cosmo.gr