17 Οκτ 2012

Σκύλος αρνιόταν να αποχωριστεί τη νεκρή του σύντροφο

Ράγισαν καρδιές στη Ρωσία, από τη στάση ενός σκύλου, ο οποίος αφού τράβηξε τη σύντροφό του από το σημείο όπου την είχε χτυπήσει αυτοκίνητο, έμεινε άγρυπνος φρουρός για μια εβδομάδα. Σύμφωνα με την Dailymail o σκύλος αρνούνταν να αποχωριστεί τη νεκρή του φίλη και μάλιστα τον κάλυπτε με το σώμα του προσπαθώντας να τον κρατήσει ζεστό. (Βίντεο)







Το περιστατικό συνέβη σε έναν αυτοκινητόδρομο της περιοχής Filippovka στη Ρωσία. Οι κάτοικοι της περιοχής που περνούσαν από το σημείο, άκουγαν το κλάμα του σκύλου, στον οποίο πρόσφεραν τροφή για να του αποσπάσουν την προσοχή, ωστόσο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι προσπάθειες ήταν μάταιες.

Ο σκύλος δεν άφηνε κανέναν να πλησιάσει σε απόσταση δέκα μέτρων και είναι άγνωστο τι συνέβη τελικά, καθώς το παραπάνω βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο πριν 10 μέρες και δεν υπάρχουν νεώτερα.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος, καθώς όταν ο "Ρομέο" (έτσι τον φωνάζουν οι κάτοικοι της περιοχής), αποφασίσει να εγκαταλείψει την "Ιουλιέτα" του, θα βρει ανοιχτές αγκαλιές.

Πολλοί χωρικοί συγκινημένοι από τη στάση του, υποσχέθηκαν να τον υιοθετήσουν και να τον προσέχουν.







Πηγή: newsbomb.gr