6 Οκτ 2012

Η Britney Spears έχασε έναν θαυμαστή της και βρήκε ένα παλιό της συνεργάτη

H Britney Spears με το Don Philip
Την φετινή τηλεοπτική  περίοδο η Britney Spears αποτελεί ένα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής της αμερικάνικης εκδοχής του X-Factor, που προβάλλεται στο FOXtv. Η άλλοτε γλυκιά και ευγενική πριγκίπισσα της Pop μουσικής σκηνής έχει μετατραπεί σε μια σκληρή και αμείλικτη κριτής νέων επίδοξων ταλέντων. 



Ανάμεσα σε αυτά τα ταλέντα υπήρξαν και δύο, που σύμφωνα με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια δεν ήταν και τόσο ταλέντα τελικά.


Αρχικά, ο Patrick Ford, ο οποίος χαρακτήριζε τον εαυτό του ως το νούμερο ένα θαυμαστή της Britney,  ο οποίος λίγο μετά το τραγούδι του της πρόσφερε και λουλούδια, τα οποία η  ίδια αρνήθηκε να τα παραλάβει, φοβούμενη την αντίδραση του, αφού ο νεαρός υποψήφιος είχε πολύ άσχημη συμπεριφορά λόγω της κακής κριτικής που δέχτηκε. Όλο αυτό έκανε την κριτή του X-Factor να κομπλάρει και  τον Patrick Ford να απομυθοποιήσει το άλλοτε "είδωλο" του.





Οι δυσάρεστες εκπλήξεις όμως για την Britney δεν τελειώνουν εδώ. Στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνει ο Don Philip, επίσης μεγάλος θαυμαστής της, αλλά και πρώην συνεργάτες της, καθώς είχαν κάνει ένα ντουέτο μαζί (I will still love you) στο πρώτο δίσκο της Britney (...Baby one more time). Σε αυτή την περίπτωση η κατάσταση ήταν περισσότερο δραματική αλλά και συγκινητική. Ο Don εκτελεί, κυριολεκτικά, το τραγούδι που είχε διαλέξει, η Britney από την ερμηνεία του καταλαβαίνει ότι είχε πολλές κακουχίες στη ζωή του, και στο τέλος και οι δύο καταρρέουν, ο μεν Don γιατί απογοήτευσε τη Britney, η δε Britney για τα "χάλια" του Don.