31 Οκτ 2012

Το σπίτι της Naomi Campbell είναι σαν το Enterprise του Star Trek

Σαν διαστημόπλοιο μοιάζει το νέο σπίτι της Naomi Campell λίγο πιο έξω από την Μόσχα, φτωχικό που έχτισε για εκείνη ο Donald Trump της Ρωσίας, όπως είναι γνωστός ο επιχειρηματία σύντροφό της από το 2008, Vladislav Doronin. Όλες λένε οι κοσμικές γλώσσες της Ρωσίας, ο 46 ετών επιχειρηματίας σκοπεύει να μείνει εκεί με την αγαπημένη του Naomi, μόλις παντρευτούν.
Το νέο φουτουριστικό σπίτι έχει σχεδιαστεί από την διάσημη αρχιτέκτονα, Zaha Hadid, η οποία ειδικεύεται σε ecostyle κτίρια και είναι το μυαλό που σχεδίασε την όπερα του Guangzhou, αλλά και το Aquatics Center των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012.
Λένε, ακόμα, ότι το σπίτι διαθέτει πισίνα, spa και δικό του γυμναστήριο. Το 2.650 τετραγωνικών σπίτι χαρακτηρίζεται ακόμα από εξαιρετικά ψηλά ταβάνια, τεράστιους υαλοπίνακες και απαλές καμπύλες σχεδίασης. Δύο μεγάλοι λευκοί πύργοι στην κορυφή του κτιρίου, περίπου 20 μέτρα πάνω από το έδαφος, λέγεται ότι είναι η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού.
Το σπίτι που θυμίζει το Enterprise του Star Trek είναι περιτριγυρισμένο από ένα δάσος από πεύκα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο αγαπημένος της Naomi έχει χτίσει σπίτι για αυτή. Πέρυσι, της αγόρασε ένα εξοχικό διακοπών στην Τουρκία, το οποίο έχει 25 δωμάτια και σχήμα σαν αιγυπτιακό μάτι, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά την προτίμησή του σε ασυνήθιστα σχέδια, όπως και το νέο μέγαρο.






Το νέο φουτουριστικό σπίτι έχει σχεδιαστεί από την διάσημη αρχιτέκτονα, Zaha Hadid, η οποία ειδικεύεται σε ecostyle κτίρια.





 Το σπίτι που θυμίζει το Enterprise του Star Trek είναι περιτριγυρισμένο από ένα δάσος από πεύκα.


Beam me up, Vladdy!

Πηγή: cosmo.gr