6 Οκτ 2012

«Πάρ’ το αλλιώς και πες Αννίτα SOS»

Για την επιστροφή της στην τηλεόραση, μέσα από το κανάλι του Alpha, ετοιμάζεται η Αννίτα Πάνια με την εκπομπή «Αννίτα SOS». Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής, κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο τρέιλερ για το «Αννίτα SOS». Η εκπομπή θα προβάλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 17:00 από το Σάββατο 13 Οκτωβρίου.


Με το γνωστό της στιλ, φορώντας ένα τζιν και ένα απλό κόκκινο μπλουζάκι, η Αννίτα λέει στους τηλεθεατές: «Πάρ’ το αλλιώς και πες Αννίτα SOS» καλώντας το κοινό να μοιραστεί μαζί της ό,τι το απασχολεί -τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει εκείνη προσωπικά.
Το Αννίτα SOS, θα είναι μία ζωντανή κοινωνική και ταυτόχρονα ψυχαγωγική εκπομπή με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους τηλεθεατές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνούν άμεσα ζητώντας συμβουλές και λύσεις για καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, περισσότερο ή λιγότερο σοβαρά.

Η Αννίτα Πάνια θα υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής ανθρώπους της διπλανής πόρτας, oι οποίοι θα της εξομολογούνται τα θέματα που τους απασχολούν και σε συνεργασία με μία επιτροπή ειδικών συμβούλων θα αναζητά λύσεις. Η εκπομπή φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα τηλεοπτικό group therapy, αφού θα δίνεται η ευκαιρία στους τηλεθεατές να προσφέρουν και οι ίδιοι λύσεις και ιδέες, αλλά και να κερδίσουν χρηματικά έπαθλα συμμετέχοντας τηλεφωνικά σε παιχνίδια.