23 Οκτ 2012

Διάσημοι stars θύματα της σχολικής βίας!

Το φαινόμενο της σχολικής βίας σε παιδιά από συμμαθητές τους και οι καταστάσεις που μπορεί να κάνουν την σχολική ζωή σε έναν μαθητή πραγματική κόλαση, δεν είναι καινούργιο. Θύματα της σχολικής βίας έχουν πέσει και πολλοί σημερινοί stars που δεν δίστασαν να μιλήσουν για τις δυσάρεστες αναμνήσεις τους περιγράφοντας την δική τους σχολική «κόλαση».





Η Sandra Bullock είναι μία από αυτές. Η σημερινή star μιλώντας για όλα αυτά που τράβηξε κατά την διάρκεια των σχολικών της χρόνων είπε πως αυτό που την σοκάρει ακόμα και σήμερα είναι το γεγονός ότι θυμάται ονομαστικά όλους τους συμμαθητές που της έκαναν την ζωή δύσκολη.
Ανάλογη ήταν και η μαθητική ζωή του Robert Pattinson star της σειράς ταινιών"Twilight" ο οποίος αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό πως η σχολική περίοδος ήταν για εκείνον εξαιρετικά επώδυνη. « Έτρωγα πολύ ξύλο εκείνη την εποχή από διάφορα άτομα» είπε και συνέχισε: «Μου άρεσε να συμπεριφέρομαι τότε ως ηθοποιός, ή τουλάχιστον όπως πίστευα ότι θα συμπεριφερόταν ένας ηθοποιός και αυτό φαίνεται ότι προκαλούσε πολύ κόσμο να με χτυπήσει.»
«Τα σχολικά μου χρόνια δεν ήταν ευχάριστα» διηγείται ο βραβευμένος με Oscar Christian Bale «Ήμουν θύμα σχολικής βίας. Καθημερινά υπήρχαν παιδιά που με κλωτσούσαν ή με χτυπούσαν.» Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι από παιδί ήταν star αφού είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Spielberg " Empire of the Sun". Μια κατάσταση που όπως είπε αργότερα η μητέρα του τον έκανε πολύ δυστυχισμένο.
Ξύλο μέχρι λιποθυμίας έφαγε στα μαθητικά της χρόνια η Winona Ryder. Το ιδιαίτερο στιλ στο ντύσιμό της, την έκανε συχνό στόχο για της συμμαθήτριές της μέχρι που κάποιες από αυτές της χτύπησαν το κεφάλι πάνω στα σχολικά ντουλάπια μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της. Χρόνια αργότερα ένα από αυτά τα κορίτσια την συνάντησε σε ένα καφέ και της ζήτησε αυτόγραφο. Η διάσημη ηθοποιός που ποτέ δεν ξέχασε τους «βασανιστές» της μην υπολογίζοντας ούτε την επωνυμία, ούτε την δημοσιότητα αφού την ρώτησε αν θυμάται ότι στο γυμνάσιο χτύπησε άσχημα μια κοπέλα του σχολείου της είπε ότι η ίδια ήταν αυτή η κοπέλα και την έβρισε άσχημα λέγοντάς της πολύ απλά να πάει να γ... παίρνοντας εν μέρει το αίμα της πίσω.
Πολλά χρόνια πριν ο Eminem γίνει διάσημος, όταν ήταν 9 χρονών και ακόμα ονομαζόταν Marshall Mathers η μητέρα του αναγκάστηκε μέχρι και να κινηθεί νομικά κατά του σχολείου του καθώς ο γιος της έτρωγε το ξύλο της χρονιάς από τους νταήδες του σχολείου. Μέχρι και χιονόμπαλα με πέτρα του πέταξαν με αποτέλεσμα να πάθει διάσειση! Όλη αυτή η κατάσταση του δημιούργησε εφιάλτες και προβλήματα συμπεριφοράς αλλά τον ενέπνευσε κιόλας να γράψει το τραγούδι "Brain Damage" .
Το γεγονός ότι ήταν από την εφηβεία της ανερχόμενη pop star έκανε την Christina Aguilera στόχο για τις συμμαθήτριές της. Δεν την άγγιξαν ποτέ σωματικά αλλά τόσο η ίδια, όσο και η μητέρα της δέχονταν καθημερινά σχεδόν απειλές, της έσκαγαν τα λάστιχα για να μην μπορεί να πάει την ώρα της σε οντισιόν και πείραζαν τα μικρόφωνα για να την φέρουν σε δύσκολη θέση στις τοπικές εμφανίσεις της.
Στόχος της τάξης της ήταν για χρόνια και η κούκλα σήμερα Mila Kunis. Όπως έχει πει η ίδια το πρόσωπό της ως παιδί ήταν ιδιαίτερο αφού όλα τα χαρακτηριστικά της ήταν μεγάλα. Μεγάλα μάτια, χείλη και αυτιά που γίνονταν σημείο αναφοράς πειραγμάτων εναντίον της. Το αποτέλεσμα ήταν να γυρίζει κάθε μέρα στο σπίτι της με κλάματα.