21 Οκτ 2012

Who's Bad? Τρέιλερ για το «Bad 25» του Σπάικ Λι

Η νέα του ταινία, το ντοκιμαντέρ «Bad 25» με θέμα, φυσικά, τον Μάικλ Τζάκσον, προβλήθηκε εκτός συναγωνισμού στο 60ο Φεστιβάλ Βενετίας και συνέχισε τη φεστιβαλική καριέρα του μαζεύοντας εύσημα και... δάκρυα συγκίνησης. Ο Σπάικ Λι, άλλωστε, είχε υπογράψει δύο βίντεο κλιπ για τον Μάικλ Τζάκσον, το «They Don't Care About Us» το 1997 και το «This Is It» το 2009.



Αν μη τι άλλο, η ταινία μοιάζει πιο κοντά στο τι σήμαινε η φιγούρα του Τζάκσον για το κοινό και, κυρίως, πώς δούλευε η θεαματική γραμμή παραγωγής πίσω από την κάθε καλοστημένη κίνησή του.

Το «Bad 25» επικεντρώνεται στη δημιουργία του άλμπουμ Bad και στην επίδραση που είχε στη μουσική και στην ποπ κουλτούρα από τότε μέχρι σήμερα. Εκτός από συγκλονιστικό πρωτότυπο backstage υλικό, ο Σπάικ Λι δουλεύει με συνεντεύξεις με τον ίδιο τον Μάικλ Τζάκσον, αλλά και με ονόματα σαν τον Μάρτιν Σκορσέζε - που σκηνοθέτησε το video clip για το «Bad», τον Κουίνσι Τζόουνς, τη Μαράια Κάρεϊ, τον ΣιΛο Γκριν, τον Κάνιε Γουεστ, τη Σέριλ Κρόου, τον Κρις Μπράουν, μέχρι και τον Τζάστιν Μπίμπερ!

Δείτε παρακάτω το preview trailer του «Bad 25» και θυμηθείτε πώς κάνατε εξάσκηση για την κάθε χορευτική φιγούρα!


Πηγή: flix,gr