10 Νοε 2012

Το ΚΚΕ καταγγέλλει με βίντεο τη Χρυσή Αυγή


Ως όπλο του συστήματος καταγγέλλει τη Χρυσή Αυγή βιντεάκι του ΚΚΕ. Το βίντεο έχει αποσπάσματα από επιθέσεις της οργάνωσης της άκρας δεξιάς την οποία κατονομάζει και ως ναζί.

Το βίντεο αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΚΚΕ την Παρασκευή. Είναι διάρκειας περίπου δέκα λεπτών και όσο "κρατάει" δείχνει ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής να μιλάνε (αποσπάσματα από ομιλίες τους) και να αναφέρονται με κολακευτικά λόγια στην χούντα, στο Μεταξά αλλά και στον Χίτλερ.
Μάλιστα, στο σημείο όπου το ΚΚΕ κάνει τη σύνδεση ανάμεσα στην οργάνωση και τους ναζί, υπάρχει απόσπασμα από την ομιλία του αρχηγού της οργάνωσης Μιχαλολιάκου, στο οποίο και λέει:
"Εσείς είστε τα τάγματα εφόδου". Λίγο μετά υπάρχει φωτογραφία από περιοδικό της Χρυσής Αυγής και άρθρο της το οποίο τιτλοφορείται, "Χίτλερ για χίλια χρόνια" ενώ ακούγεται και το σύνθημα, "τιμή στους χίτες και ταγματασφαλίτες".
Η σύνδεση ανάμεσα στα τάγματα ασφαλείας και τα μέλη της οργάνωσης Χ γίνεται ακόμα πιο σαφής με τη φράση, "ταγματασφαλίτες χτες χρυσαυγίτες σήμερα".
Όλο το βίντεο "συνοδεύεται" από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ντοκουμέντα.



Πηγή: news247.gr