12 Νοε 2012

Μια ματιά στις ειδήσεις της ημέρας

Με 167 ναι, 128 όχι, 4 "παρών" και με έναν βουλευτή απόντα, υπερψηφίστηκε από την ολομέλεια της Βουλής ο νέος κρατικός προϋπολογισμός 2013. Υπέρ ψήφισαν οι βουλευτές των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) ενώ τον καταψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ.
Διαφοροποιήθηκαν ένας βουλευτής της ΝΔ, και δύο της ΔΗΜΑΡ ενώ ένας ακόμα βουλευτής της απουσίαζε από την ψηφοφορία. Διαβάστε περισσότερα>>

Σόιμπλε: "Εκταμίευσης της δόσης για Ελλάδα, μόνο όταν εκπληρωθούν όλοι οι όροι"
Το ερώτημα του εάν και πότε η Αθήνα, θα λάβει την επόμενη δόση της οικονομικής ενίσχυσης, εξαρτάται εξ ολοκλήρου από την ελληνική κυβέρνηση, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Die Welt.


Στην κατάργηση του Τειρεσία και στη ρύθμιση των κόκκινων δανείων προχωρά η κυβέρνηση
Σε τρία μέτρα για να ανακουφιστούν οι δανειολήπτες των κόκκινων δανείων, αλλά και οι επιχειρήσεις που δεν μπορούν να έχουν ρευστότητα, προχωρά η κυβέρνηση. Το σχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα του "Τύπου της Κυριακής", κινείται σε τρεις κομβικούς άξονες.
Διαβάστε περισσότερα>>

Ιερέας με καταθέσεις 3 εκατομμυρίων ευρώ
Εντυπωσιασμένοι οι ερευνητές του ΣΔΟΕ ανακάλυψαν προ μερικών εβδομάδων σε τραπεζικό λογαριασμό ενός ιερέα που λειτουργεί σε εκκλησία της Αθήνας τρία εκατομμύρια ευρώ, που φέρονται να σχετίζονται με ''μίζες'' για ανέγερση γηροκομείου σε περιοχή των Αθήνας και άλλες... αγαθοεργίες.
Διαβάστε περισσότερα>>