9 Νοε 2012

Όταν το Hollywood τα παίρνει στο κρανίο


Αν η Pink δίδαξε μερικές φορές το μάθημα κοντοκουρεμένο μαλλί, η Rihanna το ανέβασε πανεπιστήμιο. Φυσικά και ο David Beckham αποτελεί case study. Στον κόσμο του στιλ, υπάρχουν αυτοί που διαμορφώνουν την μόδα και εκείνοι που απλά προσπαθούν να την ακολουθήσουν.
Από ότι φαίνεται, όσον αφορά στα κουρέματα τα τελευταία χρόνια, οι γυναίκες αποφάσισαν ότι το μακρύ καλοφτιαγμένο μαλλί είναι πολύ βαρετό κι έτσι άρχισαν να διαφοροποιούνται από τις υπόλοιπες.
Καταλαβαίνεις ότι ανάμεσά τους δεν θα βρεις γκόμενες όπως η κλασσική Jennifer Aniston, αλλά ούτε και η Lady Gaga, καθώς δεν εννοούμε τα φρικιά. Κι επειδή δεν μιλάμε απλά μόνο για τρίχες, από το παρακάτω τοπ 10 δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Χώρος φυσικά δόθηκε και στα παιδιά, επειδή, όπως έχει πει πρώτα από όλους η αδικοχαμένη Γουΐντεϊ Χιούστον, είναι το μέλλον.

1. Miley Cyrus

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα και η αφορμή για αυτό το θέμα είναι η ηθοποιός και μουσικός S-Miley Cyrus. Η απόφασή της να ξυρίσει τα μαλλιά της και στις δύο πλευρές ξένισε πολλούς, αλλά άρεσε σε πολλούς περισσότερους.

2. Pink

Η Pink έκανε το ίδιο με την Miley, αλλά πολύ νωρίτερα από εκείνη. Μάλιστα το κούρεμα το έχει εξελίξει, προσθέτοντας πινελιές ροκ και γκλάμουρ, ανάλογα με την εμφάνιση.

3. Rihanna



Αν η Pink έχει βοηθήσει στην εξέλιξη του κοντοκουρέματος, η Riri το έχει πάει Πανεπιστήμιο.

4. Agyness Deyn

Το διάσημο μοντέλο Agyness Deyn τόλμησε το ανδρικό look και δεν έχασε καθόλου σε σεξουαλικότητα.

5. Cassie

Αν δεις την Cassie από την αριστερή της πλευρά είναι μια νορμάλ γυναίκα που ταυτόχρονα είναι μουσικός, μοντέλο, ηθοποιός και χορεύτρια. Οπότε όταν δεις την δεξιά της, καταλαβαίνεις, ότι ο χαρακτήρας της είναι πολύπλευρος. Για όποιον δεν κατάλαβε.

6. Sophia Thomalla

Αν δεν ήξερε η Γερμανίδα ηθοποιός από κουρέματα, ποιος να ξέρει;

7. Jennifer Rovero

Για όσους συνεχίζουν να αμφισβητούν την θηλυκότητα με θεωρούν τα ξυρισμένα μαλλιά agressive για μια γυναίκα η Playmate Jennifer Rovero απαντά.

8. David Beckham

Ναι, ναι, ξέρω, αν μας διαβάζεις και είσαι άντρας, ο David Beckham είναι gay... Σε πληροφορώ, όμως, ότι μετά το τελευταίο του (για να μην πω σε κάθε ένα) ξύρισμα αναστέναξαν τα ψαλίδια των κομμωτών όλου του κόσμου. Άμα είσαι γυναίκα, με καταλαβαίνεις.

9. Justin Bieber

Προσπαθεί ο Justin. Και κάποια μέρα θα δικαιωθεί.

10. Willow Smith

Άμα είσαι σταρ, θα λάμψεις. Και η κόρη του Will Smith, Williow, έχει όλη την διάθεση και το ταλέντο.

Πηγή: cosmo.gr