29 Νοε 2012

Spaceguest Live @ Σχοινοβάτης

 Πόσο καταπληκτικά είναι αυτά τα βράδια μέσα στη μέση της εβδομάδας που βολτάρεις στο κέντρο!
Ξεκινάς…χαλαρά…όχι για πολλά-πολλά…ξέρεις μωρέ, δουλεύω το πρωί… και άλλα τέτοια που όλοι μας έχουμε πει πολλές φορές και άλλες τόσες τα έχουμε διαψεύσει!!!  Γιατί η νύχτα στην Αθήνα επιφυλάσει πάντα νέες εκπλήξεις και ανθρώπους! Ένα τέτοιο βράδυ ήταν και το χθεσινό… για φαγητό ξεκινήσαμε να πάμε στην αρχή στον Κεραμεικό και μετά για μια μπύρα στο καινούριο στέκι μας, στο κέντρο, στον Σχοινοβάτη …χαλαρά!

Σχοινοβάτης


Μπαίνοντας μέσα στο καταπληκτικό αυτό μαγαζί ( με την ατμόσφαιρά του που κινείται κάπου ανάμεσα σε γαλλικό bistrot και τσίρκο του ’50) είδαμε -ασυνήθιστα πολύ για Τετάρτη-  μαζεμένο κόσμο γύρω από το μπαρ.Και μέχρι να προλάβουμε να παραγγείλουμε το πρώτο μας ποτό ξεκίνησαν οι μουσικές!!!!!
Οι Spaceguest ήταν εκεί σε ένα δυναμικό και παρορμητικό LIVE που έκανε την Τετάρτη μας να ταρακουνηθεί!!








Με παρουσίαση και νέων τους κομματιών –εκτος των 5 που έχουμε ακούσει από το πρώτο demo τους- και δυνατές διασκευές σε κομμάτια από τα 90’s μας διασκέδασαν και μας ξεσήκωσαν!

Η βραδυά έκλεισε στο μπαρ με παρέα τα παιδιά της μπάντας, τον ηχολήπτη τους Παναγιώτη και τα εμπνευσμένα coctails του Ηρακλή! 
Όπως μου είπαν οι Spaceguest αυτό ήταν το πρώτο επίσημο live τους για την φετινή σεζόν. Και αν κρίνω από αυτό… τα επόμενα θα μας «ροκάρουν» τρελά!!
Θα είμαστε ενήμεροι για όλα όσα θα ακολουθήσουν (live..όχι μόνο!) από αυτό το πολλά υποσχόμενο και φρέσκο group! 



Stay tuned!!!  ;)