8 Δεκ 2012

Το BitTorrent σπάει όλα τα ρεκόρ στο Android

Η διοίκηση της BitTorrent ανακοίνωσε πως οι εφαρμογές της στην πλατφόρμα Google Play του Android κατάφεραν να ξεπεράσουν τα 10 εκατομμύρια downloads.






Με τις Remote App να καταλαμβάνουν τα 4,7 εκατομμύρια, το BitTorrent Client 1,5 εκατομμύριο και τέλος η δοκιμαστική εφαρμογή του uTorrent να έχει φτάσει ήδη στα 3,8 εκατομμύρια λήψεις, σε διάστημα μόλις δύο μηνών.
Σε έρευνα της εταιρίας, το 75% των χρηστών δήλωσε πως δε θα είχε πρόβλημα να προτείνει τις εφαρμογές της BitTorrent σε άλλους, ένα 45% δήλωσε πως χρησιμοποιεί τις εφαρμογές μια δυο φορές την εβδομάδα ενώ το 25% είναι πραγματικά πιστοί στην εταιρία, δηλώνοντας πως τις χρησιμοποιούν καθημερινά.

Οι εφαρμογές τις εταιρίας είναι διαθέσιμες στις πλατφόρμες Google Play και Windows Phone Store ενώ οι χρήστες IOS συσκευών έχουν πρόσβαση στην Remote πλατφόρμα μόνο μέσω κάποιου browser. Η BitTorrent κυκλοφόρησε τα uTorrent και Remote App στο Store της Microsoft, τον περασμένο Οκτώβριο και είναι συμβατές με το λειτουργικό Windows Phone 7.5 αλλά και το καινούριο Windows Phone 8.

Η Apple από την άλλη μεριά, εδώ και καιρό έχει θέσει κάποιους κανονισμούς αποκλεισμού στις εφαρμογές της BitTorrent του App Store της.

Πηγή: on-news.gr