13 Δεκ 2012

Βγάζει τα προς το ζην από παιχνίδια γνώσεων

Ο Christian Drummond έχει κάνει «επάγγελμα» το αγαπημένο του παιχνίδι, αφού κερδίζει μέχρι και 60.000 στερλίνες το χρόνο παίζοντας παιχνίδια γνώσεων σε ηλεκτρονικά στις παμπ του Brighton.
Ο 40χρονος κερδίζει τα προς το ζην αποκλειστικά με αυτόν τον τρόπο, περνώντας αρκετό από το χρόνο του σε μπαρ, παμπ και νυχτερινά κέντρα της Αγγλίας.



Υπολογίζει ότι έχει πάει σε πάνω από 10.000 παμπ, βγάζοντας από 40 έως 60 στερλίνες την ώρα. Μάλιστα, όλα του τα κέρδη είναι αφορολόγητα, αφού έχουν αποκτηθεί από τυχερά παιχνίδια.

Με τα λεφτά που έβγαλε από τα ηλεκτρονικά πλήρωσε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο, διακοπές στο εξωτερικό και το γάμο του.
1295_1.jpg

«Μπορεί κανείς εύκολα να κερδίσει 40-50.000 στερλίνες το χρόνο. Αν “τελειώσω” τις παμπ σε μια πόλη, απλά πάω σε άλλη» λέει ο Christian, ο οποίος γνωρίζει απ’ έξω 500 ονόματα από χαρακτήρες των μυθιστορημάτων του Ντίκενς, τον πληθυσμό αφρικανικών πόλεων και τα σετ σε κάθε τελικό του Wimbledon. Μια φορά ένας εκνευρισμένος ιδιοκτήτης παμπ στο Harrow τον πέταξε έξω, ενώ ένας άλλος έκλεισε δύο από τα μηχανήματα που έπαιζε για να σταματήσει να κερδίζει!
1295_2.jpg

«Ήθελα να κερδίζω χρήματα χρησιμοποιώντας το μυαλό μου και τελικά αυτό κάνω, βέβαια όχι ακριβώς όπως το είχα φανταστεί στην αρχή» προσθέτει. Παρότι αποφοίτησε πρώτος από το πανεπιστήμιο, με πτυχίο αγγλικής φιλολογίας ο Christian δεν κατάφερε να βρει δουλειά και έτσι αποφάσισε να προσπαθήσει να γίνει «επαγγελματίας τζογαδόρος».
1295_3.jpg
«Οι άνθρωποι δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι με αυτόν τον τρόπο βγάζω το εισόδημά μου. Ούτε η γυναίκα μου το πίστεψε όταν της το είπα πρώτη φορά. Όταν το συνειδητοποίησε όμως μου ζήτησε να σταματήσω γιατί δεν ήθελε να τζογάρω. Τώρα δεν έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα. Ο κανόνας όμως που δεν πρέπει να παραβιάζω είναι να μην παίζω ποτέ όταν είμαστε έξω μαζί. Μέχρι στιγμής είμαστε τυχεροί, έχουμε κάνει πολλά ταξίδια με αυτά τα χρήματα» είπε ακόμη.
1295_4.jpg
«Νομίζω ότι φτάνει η στιγμή που θα σταματήσω. Δεν είναι αυτό που σπούδασα και θέλω να κάνω και μια κανονική δουλειά» συνέχισε.

Πηγή: otherside.gr