27 Δεκ 2012

Οι celebrities στα χειρότερα τους

Από τον κοιμισμένο Nicolas Cage στην προδομένη από το self tan Christina Aguilera και από τον βαριεστημένο Robert Pattinson στη "γυμνή αλήθεια" της Katy Perry. Δες τους έναν προς ένα.





Όλοι μα όλοι έχουμε τις άτυχες στιγμές μας. Θα βγούμε μια λάθος φωτογραφία, το μακιγιάζ μας ενδεχομένως να μην είναι επιτυχημένος (για εμάς τις γυναίκες) ή απλά μπορεί να μην είμαστε σε τόσο καλή κατάσταση. Το αποτέλεσμα είναι να μας πειράξουν οι φίλοι μας, να γελάσουμε ή ακόμα και να θυμώσουμε, άντε και να μας πουν κάτι στο δρόμο.
Αυτό όμως δεν ισχύει για τους stars. Ό,τι και να κάνουν θα μείνει. Θα σχολιαστεί και θα κάνει το γύρο του κόσμου. Δες λοιπόν 12 φωτογραφικά στιγμιότυπα που θα σε κάνουν να αναφωνήσεις tragic. Με πρωτευουσιάνικη προφορά.

1. Coco Austin
Τι να σχολιάσει; Το μεταλλικό μαγιό, τα παπούτσια για pole dancing ή τη στάση του σώματος που δεν κολακεύει καθόλου τα μπούτια της;


2. Demi Moore
Χώρισε από τον Ashton Kutcher και βγήκε να διασκεδάσει. Κατανοητό επίσης το ότι ίσως να μην πρόσεξε τη διατροφή της λόγω του έντονου συναισθηματικού στρες με αποτέλεσμα να έχει κυτταρίτιδα. Όμως ας προσέξουμε λίγο τι φοράμε γιατί οι paparazzi παραμονεύουν παντού.
  

3. Sacha Baron Cohen
Ποιος είναι αυτός; Ο Sacha Baron Cohen (βλέπε Ali G, Borat, Bruno και Δικτάτορα) ο οποίος επέλεξε μια όχι και τόσο λιτή εμφάνιση σε έξοδό του.


4. Jennifer Lopez
Ποιος είναι αυτός δίπλα σου; Ο τριτοξάδελφος του Cristiano Ronaldo με ολόιδια ρούχα και χτένισμα;


5. Jude Law
Και όμως είναι ο Jude Law. Φωτογραφικό στιγμιότυπο που μπορείς να σχολιάσεις μέχρι και τον βατήρα που στέκεται ο ηθοποιός.
  

6. Katy Perry
Αυτά τα λευκά οπίσθια ανήκουν στην Katy Perry η οποία είχε ένα μικρό και κλασσικό (για να είμαστε ειλικρινείς) ατυχηματάκι στην νεροτσουλήθρα. Της κατέβηκε το μαγιό. Και ναι, υπήρχε φωτογράφος.


7. Ke$ha
Χρυσά δόντια, χρυσή σκιά, χρυσές λεπτομέρειες στο σακάκι. Βλέμμα κροταλία, κίτρινα και άσπρα μαλλιά. Δε νομίζω να θες και άλλη περιγραφή.
  

8. Matthew McConaughey
Τι έχει τραβήξει ο Matthew McConaughey για τις ανάγκες του ρόλου όπου υποδύεται έναν φορέα του AIDS. Το σώμα του είναι ιδιαίτερα αδυνατισμένο ενώ το μουστάκι δεν του πηγαίνει και τόσο. Δηλαδή καθόλου.
  

9. Nicolas Cage
Μπορεί η κυρία της φωτογραφίας να λάμπει από ευτυχία που έχει δίπλα της τον Nicolas Cage, εκείνος όμως μάλλον είναι σε κατάσταση σύγχυσης. Ή ίσως η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα από ότι έπρεπε με τον ηθοποιό να μοιάζει λίγο νυσταγμένος και παράλληλα να προσπαθεί να πει κάτι. Που δε θα μάθουμε ποτέ.
  

10. Robert Pattinson
Βαριέται; Σκεφτόταν τι θα κάνει με την Kristen Stewart; Τον έπιασαν οι μεταφυσικές ανησυχίες; Κανείς δεν ξέρει. Η φωτογραφία πάντως έμεινε.