16 Οκτ 2012

Δείτε 10 "διάσημες" τούμπες επί σκηνής

Δύσκολη η δουλειά του τραγουδιστή....Αν το επιχειρήσεις πρέπει να έχεις ισορροπία, αφού μια από τις μεγαλύτερες φοβίες των τραγουδιστών είναι η απειλή να μην πέσουν την ώρα που είναι πάνω στη σκηνή.




Και ειδικά σήμερα που η τεχνολογία έχει προχωρήσει και τίποτα δεν μπορεί να ξεφύγει, αφού οι περισσότεροι άνθρωποι ανά πάσα στιγμή διαθέτουν μια συσκευή εγγραφής βίντεο, όπως το κινητό, η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή κ.α. Η απειλή βέβαια είναι μεγαλύτερη για τις γυναίκες αφού οι δυσκολίες είναι περισσότερες, και αυτό αποδεικνύεται και από τη λίστα που φτιάξαμε με τις 10 διάσημες τούμπες.

1.Lady Gaga
Στο νούμερο ένα δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη Lady Gaga, καθώς οι επιλογές στην ενδυμασία της πάντα αποτελείται από πολύ ψηλά παπούτσια που χρειάζονται χρόνια προπόνησης για να τα περπατήσεις. Εδώ βλέπουμε τη  Lady Gaga σε εμφάνιση της στο Χιούστον στην προσπάθεια της να κατέβει από το πιάνο να βρίσκεται κάτω από αυτό. 


2.Pink
Η Pink που εντυπωσιάζει στις εμφανίσεις της όχι μόνο με τις φωνητικές της επιδόσεις, αλλά και με τα απίστευτα και μεγάλης δυσκολίας ακροβατικά της. Σε αυτό το βίντεο λοιπόν, που είναι από εμφάνιση της στη Γερμανία. ενώ είναι έτοιμη να αρχίσει να αιωρείται πάνω από τη σκηνή καταλήγει να βρίσκεται κάτω από αυτήν. 


3.Rihanna
Εδώ είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται μούρη με μούρη με το πάτωμα. Το μόνο που είχε να κάνει ήταν να πάει από τη μία άκρη της σκηνής στην άλλη. Μάλλον αυτή η περίπτωση αποτελεί παράδειγμα του "Το κακό το μάτι με έφαγε".



4.Jennifer Lopez
Η JLo θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί και ως το κορίτσι της τούμπας, αφού το youtube είναι γεμάτο από βίντεο με τούμπες της. Έτσι και εμείς "τιμής ένεκεν" θα αφιερώσουμε δύο θέσεις για την ποπ τραγουδίστρια. Στο πρώτο βίντεο  στην προσπάθεια της να κατέβει από την πλάτη ενός χορευτή βρίσκεται επί σκηνής με τον κώλο.


5.Jennifer Lopez
Ενώ εδώ,που είναι και η πιο πρόσφατη τούμπα της, τρέχοντας σαν τρελή πάνω κάτω στη σκηνή,ξαφνικά παρ' την κάτω.


6.Katy Perry
Η βρετανική καταγωγής τραγουδίστρια βρίσκεται με μια τούρτα τεραστίων διαστάσεων επί σκηνής. Αφού τελειώνει το τραγούδι της αποφασίζει να πέσει πάνω της, να πετάξει λίγη στο κοινό να μην ζηλεύει, πασαλείβει  και τη μούρη του κιθαρίστα και μετά καταλήγει να σέρνεται στα πατώματα. Μεταξύ μας, μου φαίνεται ότι τα είχε "τσούξει" λίγο η Katy.


7.Beyonce
Η εντυπωσιακή Beyonce σε κάθε εμφάνιση της έχει μεγάλη ζωντάνια στη σκηνή. Αυτό όμως πολλές φορές δεν της βγαίνει σε καλό, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πέσει. Όπως εδώ για παράδειγμα που καταλήγει να κατεβαίνει με την "όπισθεν" τα σκαλιά.



8.Bonno,U2
Ο τραγουδιστής των U2 διασχίζοντας την σκηνή με την όπισθεν καταλήγει να πέσει από αυτήν, αλλά η επιστροφή του είναι άμεση και συνεχίζει να τραγουδά ξαπλωμένος σε αυτήν, για να είναι σίγουρος ότι δεν κινδυνεύει από παρόμοιο περιστατικό.



9.Shakira
Αυτή είναι πραγματικά μια τούμπα που κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει την τραγουδίστρια, καθώς υπήρχε ένα κενό ανάμεσα στα δύο μέρη της σκηνής που φυσιολογικό είναι ο καθένας να μην προσέξει.


10.Christina Aguilera
Εδώ τα πράγματα είναι πολύ παράξενα διότι η τραγουδίστρια, ερμηνεύει μια μπαλάντα και ούτε χορεύει ούτε περπατάει. Και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μόλις είχε ολοκληρωθεί το τραγούδι και έπεφταν" διαφημίσεις¨, αφού η εμφάνιση αυτή είναι από αμερικάνικα μουσικά βραβεία.