29 Οκτ 2012

Το νέο βίντεο της Κατερίνας Μουτσάτσου

Η Κατερίνα Μουτσάτσου επιστρέφει με ένα νέο βίντεο, στο οποίο σχολιάζει με το δικό της μοναδικό τρόπο τον πατριωτισμό και την ιδέα του μοντέρνου κόσμου.Δείτε τα βίντεο που έχει δημοσιεύσει η Κατερίνα Μουτσάτσου στο κανάλι της στο Youtube.

 Η γνωστή ηθοποιός, δείχνει με έμμεσο και ευρηματικό τρόπο την πλύση εγκεφάλου που κάνουν οι κυβερνώντες ανά τον κόσμο, και πως παρερμηνεύουν λέξεις και ιδέες προκειμένου να περάσουν τα μηνύματα που εξυπηρετούν τους σκοπούς τους.



1.Patriotism and the 'Modern World'

Το βίντεο αυτό η Κατερίνα Μουτσάτσου το περιγράφει σαν ένα ολόκληρο ταξίδι, και σαν Ελληνίδα και σαν Πολίτης του Κόσμου.
2.The Greek Crisis Explained: A Story of Endless Trolling
3.2012 An EU Odyssey
4.Ode to Lost Joy
"Η Ωδή στη Χαράς" του Μπετόβεν (1785) είναι ο επίσημος ύπνος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.)Η "Ωδή στη Χαμένη Χαρά" είναι μια μεταφορά για τη σημερινή κατάσταση με την οποία έρχονται - και θα έρχονται - σταδιακά αντιμέτωποι οι λαοί της Ευρώπης - οι Έλληνες όντας οι πρώτοι επιτηθέμενοι με τον πιο βίαιο τρόπο. Στο όνομα μιάς "Ένωσης" όλο και πιο αντι-δημοκρατικής - μολυσμένη από τη διαφθορά της πολιτικής της Ελίτ, των διεθνών τραπεζιτών, των πολυεθνικών, και των μέσων μαζικής ενημέρωσης - ψέματα, εκβιασμοί, ηθικολογίες, και "αποδιοπομπαίοι τράγοι", χρησιμοποιούνται για την υποδούλωση των λαών, καταστρέφοντας τις ζωές των ανθρώπων, και τη δημοκρατία.
5.The World is a Business
Το βίντεο αποτελεί φόρο τιμής στην 36-ετών ταινία του Σίντνεϋ Λουμέ "Το Δίκτυο" (1976), ταινία προφητική ως προς τη θεωρία της για τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος σήμερα. Η συγκεκριμένη σκηνή αναφέρεται στην κρίση της Ευρωζώνης, και διακωμωδεί τον ρόλο που παίζουν οι Διεθνείς Τράπεζες - και όχι μόνο - σε Kυρίαρχα Έθνη (σαν την Ελλάδα και άλλες Ευρωπαϊκές Χώρες), μέσω του ληστρικού δανεισμού σε αυτές, δανεισμό τον οποίο τελικά καταβάλλουν οι Λαοί.
6.I am Hellene
Το βίντεο αυτό είναι βασισμένο σε μια διαφήμιση μπύρας στον Καναδά με την ονομασία, "I am Canadian" (video)