29 Οκτ 2012

Η Ελένη κλείνει σήμερα τα...


Η Ελένη Μενεγάκη γίνεται σήμερα, Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, 43 ετών! Η παρουσιάστρια του Alpha διανύει μία από τις πιο επιτυχημένες φάσεις της καριέρας, αλλά και τις πιο όμορφες της ζωής της. Βασικό συστατικό της ευτυχίας της τα τρία της παιδιά, Άγγελος, Λάουρα και Βαλέρια.
 Αξίζει σήμερα να δούμε πώς θα εμφανιστεί η Ωραία Ελένη στο πλατό της εκπομπής της και δίπλα σε ποιους θα επιλέξει να είναι την όμορφη ημέρα των γενεθλίων της.

H Ελένη Μενεγάκη κατάγεται από την Κρήτη, αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η πρώτη της επαφή με την τηλεόραση ήταν η συμμετοχή της στην εκπομπή ‘Πρωινό Κοκτέιλ’ με τον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη και τον Νίκο Διαμανταρίδη. Στη συνέχεια, ήταν συμπαρουσιάστρια για τρία χρόνια στο τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε ο Γιώργος Πολυχρονίου ‘Mega Banca’.


To 1994 παίρνει μέρος στη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα ‘Πάτερ Ημών’ με τον Κώστα Καρρά και τη Τζέσυ Παπουτσή, και όπως λέει και ο ίδιος ο Κώστας Καρράς «Η Ελένη ήταν ένα αυθεντικό ταλέντο». Το 1995 ξεκινά στην παρουσίαση της εκπομπής ‘Πρωινός Καφές’, τη μακροβιότερη πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης όπου και παραμένει για δέκα χρόνια.

Το 2005 μετακομίζει στο πρωινό πρόγραμμα του Alpha παρουσιάζοντας την εκπομπή ‘Καφές με την Ελένη’.Το Σεπτέμβριο του 2011 κάνει τη μεγάλη αλλαγή. Η εκπομπή της μεταφέρεται στη μία το μεσημέρι και φέρει το όνομά της.
Στο βιογραφικό της περιλαμβάνονται ακόμα όλες οι παρουσιάσεις των διαγωνισμών ομορφιάς στον Ant1 από το 1995 έως το 2005, ενώ έκλεψε τις εντυπώσεις όταν παρουσίασε τα Βραβεία ‘Πρόσωπα της τηλεόρασης’ στον Alpha και τη ΝΕΤ, αλλά και τον ‘Τηλεμαραθώνιο Αγάπης’ στον Alpha.