26 Οκτ 2012

"Πετώντας" επιστρέφει το Ράδιο Αρβύλα απόψε...


Ο Αντώνης Κανάκης, o Γιάννης Σερβετάς, o Χρήστος Κιούσης και o Στάθης Παναγιωτόπουλος έρχονται ως σύγχρονοι Supermen με μότο: «Η ομάδα που πετάει». Το Ράδιο Αρβύλα που αρχικά ξεκίνησε στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1 και κατόπιν μεταφέρθηκε στη βραδινή, κάνει πρεμιέρα απόψε στις 23:00, για τέταρτη χρονιά. Δείτε τα τρία τρέιλερ που ετοίμασε η εκπομπή.


Η εκπομπή ξεκίνησε να προβάλλεται στις 14 Απριλίου του 2008 από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:45 και σατιρίζει την πολιτική επικαιρότητα και όχι μόνο. Τον Οκτώβριο του 2008 επέστρεψε στην ίδια ώρα, αλλά πιο ανανεωμένη, με προσθήκες όπως η στήλη Top Επικαιρότητας (μια σειρά από βίντεο από ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, αλλά κι από τις ειδήσεις που σχολιάζονταν από το πάνελ της εκπομπής) και τη στήλη Ιντερνετικά (βίντεο που τηλεθεατές έστελναν στην εκπομπή κυρίως από το internet), που παρουσίαζαν η Ευγενία Σαμαρά και η Χριστίνα Μουστάκα.

Μετά την καλοκαιρινή διακοπή, η εκπομπή επέστρεψε τον Οκτώβριο του 2009 λόγω καλών ποσοστών τηλεθέασης της προηγούμενης χρονιάς, χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στη δομή της. Με την έλευση της νέας χρονιάς, στις 4 Ιανουαρίου του 2010, η εκπομπή άλλαξε ώρα μετάδοσης και μετακινήθηκε στις 23:00 το βράδυ. Από το ξεκίνημα της τηλεοπτικής περιόδου 2010-11, η εκπομπή προβάλλεται μόνο κατά τις τρεις πρώτες μέρες της εβδομάδας, Δευτέρα έως Τετάρτη.

Η εκπομπή κλείνει με την παρουσίαση ενός τραγουδιού, που ερμηνεύουν ζωντανά στο στούντιο διάφοροι προσκεκλημένοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα, συνήθως νέα ονόματα στο χώρο του εναλλακτικού τραγουδιού από τους χώρους της ροκ, της χιπ χοπ κ.λπ., που δεν έχουν τη δυνατότητα προβολής μέσω της υπάρχουσας ελληνικής τηλεοπτικής πραγματικότητας. Παρ' όλα αυτά έχουν κατά καιρούς φιλοξενηθεί και αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες, όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Βαγγέλης Γερμανός, η Ελένη Δήμου, ο Μανώλης Φάμελλος, ο Χρήστος Δάντης, η Γλυκερία κλπ. καθώς και ξένα συγκροτήματα τα οποία κατά καιρούς επισκέπτονται την Ελλάδα για εμφανίσεις.