26 Οκτ 2012

GloZell:"Η Βασίλισσα του YouTube" (βίντεο)

Η GloZell, γνωστή ως  και "Η Βασίλισσα του YouTube" αποτελεί την πιο γνωστή προσωπικότητα που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στο διαδίκτυο . Το κανάλι της έχει πάνω από 700.000 συνδρομητές ενώ οι προβολές των βίντεο της ξεπερνούν τα  250.000.000.


Η GloZell έχει πτυχίο Bachelor of Fine Art από το Μουσικό Θέατρο του Πανεπιστήμιου της Φλόριντα. Χαρακτηρίζεται από κάποιους ως μια από τις θρυλικές φιγούρες αστείων ανθρώπων  όπως είναι η Ellen Degeneres, ο Whoopi Goldberg, ο Carol Burnett, και η Lucille Ball. Θαυμάζει πολύ τον Τζέι Λένο, αγαπά τον Jerry Seinfeld αλλά και πολλούς άλλους κωμικούς .Έχει εμφανιστεί στο The World Famous Comedy Store, στο The Improv, στο The Laugh Factory, στο Showtime at the Apollo, στο Steve Harvey Talent Show, και στο J. Anthony Brown's J Spot Comedy Club.
Η GloZell είναι επίσης μία SAG ηθοποιός  με πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις. Πρόσφατα, ολοκλήρωσε τις προετοιμασίες για τις Lisa Oz και Kim Coles που ετοιμάζουν μια εκπομπή στην οποία θα έχει τη δικιά της ενότητα "Woman on the Street". Επίσης προετοιμάζεται για τη δική της τηλεοπτική εκπομπή.

Η επίσημη σελίδα της στο facebook έχει 161.000 like, ενώ στο twitter την ακολουθούν 307.323 άτομα.

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε Ο Κράχτης για σας: