4 Νοε 2012

Συνέντευξη του φυλακισμένου Λάκη Γαβαλά

Ο Λάκης Γαβαλάς σπάει τη σιωπή του και δηλώνει ότι αντέχει αν και διαβαίνει καθημερινά την κόλαση. Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Εθνος της Κυριακής" ο Λάκης Γαβαλάς τονίζει ότι τον κατέκλεψαν οι άνθρωποι που εμπιστεύθηκε και ότι τωρα πια είναι φτωχός αφού δεν έχει δεκάρα τσακιστή.

Σε ερώτηση πως περνάει την ζωή του μέσα στη φυλακή και αν έχει κάνει νέες φιλίες λέει: «Με ψυχολογικές μεταπτώσεις. Όσον αφορά νέες φιλίες, τι να πω... σκέφτομαι αν είχα φίλους πριν. Μάλλον είχα μόνο γνωστούς κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Γενικά στη φυλακή δεν είμαι απρόσιτος. Είμαι κανονικός άνθρωπος. 'Εχω κάνει λοιπόν και γνωριμίες και εδώ που είμαι σήμερα».

Επίσης ο πρώην βασιλιάς της μόδας κάνει την αυτοκριτική του για την τωρινή του κατάσταση και δηλώνει: «εγώ φταίω για την πτώση της εταιρείας μου, γιατί δεν διέκρινα, δεν είδα την οικονομική κρίση να έρχεται και δεν κράτησα τίποτα για τον εαυτό μου». Επιτέθηκε όμως και σε όσους τον κρατούν μέσα στη φυλακή «με θέλουν αποδιοπομπαίο τράγο ανάμεσα σε ληστές και εμπόρους ναρκωτικών».

Όσο για το αν υπήρξε έκλυτος βίος ο ίδιος τον χαρακτηρίζει απλά εντυπωσιακό: «Υπήρξε εντυπωσιακός βίος. Με πρωτότυπες φωτογραφίσεις, επιδείξεις, θεάματα. Ήταν εντυπωσιακή η δουλειά μου. Εγώ αισθάνομαι γαλήνιος και οι επικριτές μου πάντα θα με ζηλεύουν».

Ο Λάκης Γαβαλάς δηλώνει πλέον ένας φτωχός άνθρωπος... «Όλη μου η ακίνητη περιουσία έχει προσφερθεί στο Δημόσιο για να καλυφθούν τα χρέη προς αυτό. Δεν έχω δεκάρα τσακιστή και πουθενά».