22 Νοε 2012

Ειδήσεις της ημέρας...

Να διπλασιάσει τους πόρους που αντιστοιχούν στην Ελλάδα από τα κοινοτικά κονδύλια θα επιχειρήσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ την Πέμπτη και την Παρασκευή. Στις συζητήσεις για την 5η Προγραμματική Περίοδο 2014 - 2020, δηλαδή για το ΕΣΠΑ της επόμενης εξαετίας...
ο κ. Σαμαράς θα επιδιώξει να διπλασιάσει το ποσό που αντιστοιχεί στην Ελλάδα από τα κοινοτικά κονδύλια και το οποίο έχει υπολογισθεί βάσει του ΑΕΠ της χώρας το 2009. Διαβάστε περισσότερα>>

Προθεσμία δύο μηνών στην Ελλάδα να αποδείξει ότι υιοθέτησε τους κανόνες της ΕΕ για τις τράπεζες
Προθεσμία δύο μηνών έδωσε την Τετάρτη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα, το Βέλγιο, τη Γαλλία, το Λουξεμβούργο, την Πολωνία και την Πορτογαλία προκειμένου να της ανακοινώσουν τα μέτρα που έλαβαν για να μεταφέρουν στο εσωτερικό τους δίκαιο τους κανόνες της ΕΕ στον χρηματοπιστωτικό τομέα.
Διαβάστε περισσότερα>>



Ηλικιωμένος κρατά όμηρο τη διευθύντρια του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων στη Θεσσαλονίκη
Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από τις 09:30 το πρωί της Πέμπτης: Ένας 70χρονος κρατά όμηρο τη διευθύντρια του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και απειλεί να κάψει το κτίριο.



"Όποιος δεν είναι χριστιανός δεν είναι Έλληνας και να φύγει", φέρεται να είπε δόκιμος αστυφύλακας
Με εντολή του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νικολάου Δένδια, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος Δόκιμου Αστυφύλακα, για πειθαρχικά παραπτώματα.