3 Νοε 2012

Λίγο πριν το διαζύγιο φέρεται πως βρίσκονται Γιώργος και Άντα Παπανδρέου


Δημοσίευμα της εφημερίδας "Παραπολιτικά" έχει προκαλέσει αναστάτωση στους πολιτικούς και κοσμικούς κύκλους. Ο γάμος του πρώην πρωθυπουργού περνά μεγάλη (ίσως και την τελευταία) κρίση. Μη αναστρέψιμη είναι σύμφωνα με την εφημερίδα  η κατάσταση στον γάμο τους.


Το ταξίδι που έκανε το ζευγάρι στο Βερολίνο, εκεί όπου σημειώθηκαν οι αποδοκιμασίες σε βάρος του βουλευτή (πλέον) Αχαΐας, ήταν μια προσπάθεια του ζευγαριού να γεφυρωθεί το χάσμα που τους χωρίζει.
Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα δεν αναφέρει τους λόγους που ωθούν το ζευγάρι στο διαζύγιο, αλλά αναφέρουν ως πιθανή αιτία τις πολλές υποχρεώσεις και τα συνεχή ταξίδια του πρώην πρωθυπουργού στο εξωτερικό, είτε στο πλαίσιο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, είτε στο πλαίσιο των ακαδημαϊκών του υποχρεώσεων στο Χάρβαρντ.
Σύμφωνα με πρόσωπα του στενού τους περιβάλλοντος, το διαζύγιο βρίσκεται προ των πυλών, αν και οι προσπάθειες για επανασύνδεση είναι αρκετές, με τελευταία το δείπνο στο Βερολίνο μαζί με φίλους, στο οποίο η Άντα Παπανδρέου εμφανίστηκε με πολύ διαφορετικό look από αυτό που την είχαμε συνηθίσει.
Η ένταση στους κόλπους του ζευγαριού, φέρεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας να μεγάλωσε μετά την αποχώρηση του Γιώργου Παπανδρέου από την πρωθυπουργία, αλλά και από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.
Παρ' όλ' αυτά, το απόγευμα του Σαββάτου (3/11), συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού τόνισαν πως "η αλητεία και το ψέμα, για κάποιους δεν έχει όρια", θέλοντας να διαψεύσουν τις φήμες περί χωρισμού, χρεώνοντάς τες ως κακόβουλα παρασκηνιακά παιχνίδια. Το επόμενο διάστημα θα φανεί ποια από τις δύο πλευρές θα δικαιωθεί.

Διαβάστε επίσης: Τα «έψαλαν» στον Γ. Παπανδρέου στο Βερολίνο(βίντεο)

Πηγή: cosmo.gr