8 Νοε 2012

Επιχείρηση SALE THE GREECE: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Ωχ! Λάθος..... SAVE THE GREECE....... η SALE; Αυτό είναι!!!!! Βρήκα που οφείλεται το πρόβλημα!!! Γιατί, λέω, δεν γίνεται να υπάρχουν 153 άνθρωποι "που ξεπουλάνε με ευκολία την πατρίδα τους". Όλα ξεκίνησαν από λάθος συνεννόηση !!! Όταν ήρθαν οι αγαπημένοι φίλοι μας από το ΔΝΤ και τους άλλους εταίρους μας, είπαν στον τότε πρωθυπουργό: "You have to sale the country...".
Ο Γιωργάκης προφανώς, δεν θα άκουσε και καλά, και σκέφτηκε " save μωρέ θα μου είπαν, πιο λογικό μου φαίνεται.... Μήπως να το ξανά ρωτούσα;;; Άστο μην με περάσουν και για χαζό....".

Μετά όμως που το κατάλαβε ήταν πλέον αργά, γιατί η συμφωνία είχε γίνει, οι υπογραφές είχαν πέσει δεν μπορούσε να αλλάξει κάτι... Σου λέει πως θα κυκλοφορεί μετά στο εξωτερικό με ψηλά το κεφάλι;;; Να με δουν και πουθενά δημόσια και να με γιουχάρουν;;;
Τι;;;; Το γιουχάραν;;;; Που; Στη Γερμανία;;;!!!! Αχ βρε Γιωργάκη πάλι δεν τα υπολόγισες καλά...Τόσοι Έλληνες έχουν αφήσει την χώρα τους για μια καλύτερη ζωή, και τώρα ακόμη περισσότεροι χάρις εσένα και των φίλων σου!!!

Έπεσε λοιπόν αυτή η παρεξήγηση στην αντίληψη του Αντωνάκη που ήξερε το Γιωργάκη από πρώτο χέρι, καθώς ήταν συμφοιτητές και συγκάτοικοι και σκέφτηκε "Να το, ήρθε η ευκαιρία μου να γίνω και εγώ πρωθυπουργός". Δυσκολεύτηκε πολύ ο άνθρωπος!!! Μην νομίζεται ότι του ήρθαν όλα εύκολα!!!

Αρχικά ο Γιωργάκης δεν έλεγε να αφήσει με τίποτα την καρέκλα του!!! Τον πίεζαν από δω τον πίεζαν από κει....Τίποτα...  Αφού δεν βρήκαν λύση έφεραν έναν άλλον κυριούλη να κρατήσει για λίγο το τιμόνι της χώρας, με μεγάλη επιτυχία, και αφού έγιναν όλες οι αρχικές απαραίτητες ενέργειες για την επιτυχία της επιχείρησης   SALE THE GREECE.....(ή SAVE;;;; Ουφ!!! ας μην κολλήσουμε σε αυτό πάλι ας το λέμε SALE THE GREECE, αφού άλλωστε αυτό αντιπροσωπεύει η πραγματικότητα....) Πήγαμε λοιπόν σε εκλογές....!!!  Ο Αντώνης και ο Βαγγέλης κατά την προεκλογική περίοδο μοιράζουν υπογραφές και υποσχέσεις προς τους εταίρους μας.... χωρίς όμως να έχουν υπολογίσει μια "Τσίμπλα" που  τους ταλαιπώρησε και τους ταλαιπωρεί.... Μέχρι και στο νοσοκομείο με πρόβλημα στο μάτι τον έστειλε τον "αγαπημένο" μας πρωθυπουργό!!!   

Τέλος πάντων για να μην πολυλογούμε, όλα καλά πάνε τώρα.... Γκρινιάζουν βέβαια κάποιοι.... Κι αυτοί οι κάποιοι είναι ο λαός!!! Και ρωτάω εγώ....αυτοί οι κάποιοι, που κάποιοι από αυτούς τους κάποιους, που είναι ο λαός, όταν ψήφιζαν τον  κύριο Σαμαρά δεν είχαν αντιληφθεί τι επρόκειτο να ακολουθήσει;;;;;

Εντάξει....καταλαβαίνω ότι έκαναν και πολύ καλή δουλειά το τρίο  Όλγα, Γιάννης και Παύλος, τους οποίους αν τους ακούσει κανείς νομίζει ότι ακούει τον εκπρόσωπο τύπου της κυβέρνησης!!! Χθες ας πούμε η Όλγα το μόνο που ήθελε να τονίσει είναι ότι όλες οι πληροφορίες που είχαν πριν την ψήφιση των νέων μέτρων, επιβεβαιώθηκαν. Ενώ ο σκληρούλης Γιάννης το μόνο που τον απασχόλησε ήταν να διαγραφούν ατάκα και επιτόπου οι βουλευτές από τα τρία κόμματα της κυβέρνησης που ψήφισαν όχι ή δήλωσαν παρόν!!! Ας ενημερώσει κάποιος τα τρία αυτά παιδιά ποια ακριβώς είναι η δουλειά τους!!! Γιατί πιστεύω ότι δεν έχουν κατανοήσει ότι η τηλεθέαση τους έχει να κάνει με το μαζοχισμό του Έλληνα που θέλει να βλέπει κάτι που τον εκνευρίζει και να κάθεται να βρίζει και να μουτζώνει!!! Δεν λέω μπορεί ο καθένας να έχει την άποψη του!!!! Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα τέλος στην πλύση εγκεφάλου που κάνει αυτή η "δημοσιοΤραγική" ομάδα!!!!!