7 Νοε 2012

Take A Bow…To The Bow!

Φιόγκοι!...Κλασσική και πάντα αγαπημένη στυλιστική λεπτομέρεια! Παλιότερα ήταν το σήμα κατατεθέν της αθωότητας και της νιότης! Τους συναντούσαμε κυρίως σε κοριτσίστικα καλοχτενισμένα μαλλιά και σε μωρουδιακά ρουχαλάκια. Δεν νοήτω τότε ενήλικη (σοβαρή!) γυναίκα να εμφανίζεται με κορδελάκια και φιόγκους!!

Με την πάροδο των ετών όμως και τις αλλαγές που έφεραν οι δεκαετίες στο γυναικείο στυλ έφτασαν να είναι το απόλυτο/διαχρονικό must!






Από μικρό, διακριτικό φιογκάκι μέχρι υπερμεγέθεις φιόγκους -Από τα ρούχα μέχρι τα παπούτσια-Από τα bijou μέχρι τις τσάντες-Από τα κοκαλάκια μέχρι τα ίδια τα μαλλιά-Οι φιόγκοι κατακλύουν συχνότατα τις πιο μεγάλες πασαρέλες και τις gold collections των πιο διάσημων σχεδιαστών παγκοσμίως αλλά και τις γκαρνταρόμπες των γυναικών!!

Κλασσάτο touch, που μπορεί να δώσει κομψό και σοφιστικέ χαρακτήρα σε ένα outfit!Απλό αξεσουάρ που ξεχωρίζει ένα καθημερινό ντύσιμο!Ικανό να δώσει vintage αισθητική(loooove!)..Αλλά ακόμα και να κάνει πιο sexy μια γυναίκα!!
Οστώσο κατά καιρούς πολλές κοπέλες μου έχουν εκφράσει τους ενδοιασμούς τους και την έλλειψη τόλμης τους οσο αφορά την λατρεμένη αυτή λεπτομέρεια! Φόβοι για το πώς θα το αντιμετώπισουν οι άντρες και για το πώς θα σχολιαστούν από τις άλλες γυναίκες πέφτουν συχνά στο τραπέζι!
Κορίτσια, μην φοβάστε!! Οι υπόλοιπες γυναίκες...απλά θα ήθελαν να μην φοβούνται και αυτές να προσθέσουν έστω ένα τόσο δα φιογκάκι στο συνολάκι τους!! Όσο για τους άντρες... θα εκπλαγείτε από το πόσο θαυμάζουν αυτά τα στυλιστικά tips και πόσο έχουν αρχίσει να υποκύπτουν και οι ίδιοι στην γοητεία του bow tie! 


Πρόσφατα «ανακάλυψα» ένα ταλαντούχο αγόρι που ασχολείται με το να φτιάχνει έκπληκτικά αντρικά bow ties!! Και έχουν μεγάλη απήχηση!!! 


Υποκλίσου λοιπόν και εσύ στην δύναμη και την μαγεία του ΦΙΟΓΚΟΥ!! 
Dare it-You’ll love it!!! 
Dafni Christou