16 Δεκ 2012

Τα πιο σέξι εξώφυλλα του 2012

Η τέχνη του αλησμόνητου σέξι εξωφύλλου αναλύεται σε κάτι πολύ περισσότερο από ένα λαχταριστό σετ στήθη και έναν επιδέξιο φωτοσοπά. Απαιτεί καλή ''πρώτη ύλη'', σπάνια υλικά (σ.σ. κάποια που να μην έχεις δει άλλες 200 φορές) και, πάνω από όλα, την κατάλληλη οπτική γωνία να βλέπεις τα πράγματα. Ακολουθούν αυτά που ξεχωρίσαμε.
Ξεκινώντας με ένα χορταστικό photostory με όλα τα υπόλοιπα εξώφυλλα που παραλίγο και να τα καταφέρουν να μπουν στην λίστα.


Η τραγωδία της χρονιάς
Χρειάστηκε 1.000.000 δολάρια αμοιβή και δυο φωτογραφήσεις (ναι, η πρώτη ήταν ακόμη χειρότερη) για να ''πετύχει'' ο Χέφνερ αυτό το αποτέλεσμα.

Ο λόγος που το τραγικό εξώφυλλο της Lindsay Lohan είναι εντός λίστας δεν είναι η ''ομορφιά'' του, αλλά η σημειολογία του, αφού όλα δείχνουν πως το επόμενο (της) θα είναι σε dvd της Vivid. Ή, γιατί όχι, της Sirina.

Η ωραίοτερη των ωραιότερων
Δεν χρειαζόμαστε καμία ψηφοφορία αναγνωστών του Esquire για να μας θυμίσει ότι η  Mila Kunis είναι η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη.


Αν και, μεταξύ μας, το συγκεκριμένο εξώφυλλο δεν βροντοφωνάζει ακριβώς ''δοξάστε με''.


Οι 40άρες ποζάρουν καλύτερα
Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι τα πιο καυτά εξώφυλλα της χρονιάς είναι από γυναίκες που έχουν ''φάει τα νιάτα'' τους μπροστά στο φακό ενός φωτογράφου.
Όπως η Gisele στην καλοκαιρινή Γαλλική Vogue που απέδειξε ότι αξίζει κάθε σεντς από τα 45 εκ. ευρώ που φέρνει σπίτι κάθε χρόνο.

Ή η μεγαλοπρεπής εμφάνιση της Sofia Vergara στο βρετανικό Esquire, με την επιγραφή SEX με τεράστια γράμματα να μας θυμίζει ακριβώς τι σκεφτόμαστε όταν την βλέπουμε.


Ποιος να το περίμενε ότι το ''είχε''
Tο τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς από την Lana Del Rey είναι να την δει, φόρα παρτίδα γυμνή, στο εξώφυλλο οποιαδήποτε περιοδικού.


Όχι όμως μόνο το τόλμησε, για χάρη του βρετανικού Esquire, αλλά μας άφησε κειμήλιο και την θεσπέσια λήψη στην οποία ο fashion editor της χουφτώνει το στήθος.


O γύρος του κόσμου με ένα μπικίνι
Η Γεωργία Σάλπα κώλο δεν έβαλε κάτω φέτος. Ή για την ακρίβεια στήθος, αφού εκπροσώπησε επάξια την ελληνική ομογένεια στην Ρώσικη, την Τσέχικη και φυσικά την Αγγλική έκδοση του FHM.


Ενώ σε μια χρονιά που η Aniston μας απογοήτευσε (ενδεχομένως επειδή είχε γκόμενο, αλλά δεν χρειαζόταν να αποδείξει στην Jolie πόσο σεξουάλα είναι) ήρθε η Maria Menounos να βγάλει στην φόρα τους κοιλιακούς της στο Shape και στο Men's fitness.


O μαϊντανός που αγαπήσαμε
Η Γαλλίδα φιλενάδα του 007 εξαργύρωσε την συμμετοχή της στο Skyfall με ένα τσουνάμι από εξώφυλλα στις Βρετανικές και τις Αμερικάνικες εκδόσεις των GQ, Maxim και FHM. Ακολουθεί αυτή που κατά την γνώμη μας αναδεικνύει τα προσόντα της  Berenice Marlohe με ον καλύτερο τρόπο.


H επιστροφή που χαρήκαμε
Καλά τα γεννητούρια και ακόμη καλύτερη η συχνότητα με την οποία μας φτιάχνει την διάθεση η Rihanna, αλλά αξίες όπως η Beyonce δεν ξεχνιούνται ή ξεπερνιούνται εύκολα. Ειδικά με λήψεις σαν και αυτές, ευγενική προσφορά της  Ellen von Unwerth.


Εξίσου ευπρόσδεκτη η εικόνα της Scarlett Johansson στο ντους του Ψυχώ.


Και η Malin Akerman να δείχνει πως μια γυναίκα μπορεί να είναι ταυτόχρονα σέξι και αστεία στο Maxim.


Τα κάνει όλα και συμφέρει
Σε μια χρονιά που το μικρό και καθόλου αθώο ''τσόλι'' από την Φλόριντα βρέθηκε ταυτόχρονα εξώφυλλο στο Sports Illustrated Swimsuit edition και σε τρεις Vogue ανά τον πλανήτη, ήταν το συγκεκριμένο εξώφυλλό της Kate Upton στο καλοκαιρινό Αμερικάνικο GQ που θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια μετά.


Η γυναίκα που δεν βαριόμαστε να βλέπουμε (ημί) γυμνη
Το λογικό θα ήταν να την είχαμε σιχαθεί. Γιατί πόσο ημίγυμνο ποστάρισμα από τις διακοπές της σε Καριβαική και Μεσόγειο να αντέξει ο μέσος άντρας; Και μάλιστα σε καθημερινή βάση.
Πόσο προκλητικό backstage από κάθε βίντεο ή φωτογράφηση που έχει κάνει; Στην τελική, πόσοι διαφορετικοί τρόποι υπάρχουν να κρατήσεις το στήθος σου;
Αλλά, με το που κυκλοφόρησε το Αμερικάνικο GQ του Δεκεμβρίου, τέτοιες χαζές σκέψεις πήγαν περίπατο. Γιατί η Rihanna είναι μια πραγματικά αρτίστα.



Τι συμβαίνει στην Ελλάδα
Η σύντομη απάντηση είναι ''Τίποτα απολύτως''. Ειδικά από την στιγμή που το Nitro μας άφησε χρόνο τον Ιανουάριο, το Status ένα μήνα πριν, το Esquire επιμένει να βάζει (και πολύ σωστά) άντρες και το Playboy ξένα εξώφυλλα.
Πάραυτα το ψάξαμε το θέμα, καταλήγοντας ότι δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να ανακηρύξουμε μεγάλη νικήτρια την Τόνια Σωτηροπούλου του Skyfall στο καλοκαιρινό τεύχος του Status.


Στην 2η θέση βρέθηκε απρόσμενα το συλλεκτικό Life & Style με τις 53 επώνυμες να προτάσσουν τα στήθη της στην πάλη κατά του καρκίνου. Το λιγότερο αναμενόμενο μέρος που θα περίμενε κανείς να βρει την πρώτη γυμνόστηθη φωτογράφηση της Ελεονόρας Μελέτη.


Ειδική μνεία στο Down Τown Κύπρου που μας θύμισε τις παλιές καλές μέρες δημοσιεύοντας μια παλιότερη -αδημοσίευτη- φωτογράφηση της Μαρίας Σολωμού.


Καθώς επίσης και στο Inked που βρίσκεται σε εξαιρετικά καλό δρόμο, όπως αποδεικνύει η παρακάτω φωτογράφηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου.



Πηγή: oneman.gr