16 Δεκ 2012

Handmade Cosmetics…!

Η γενική μου λατρεία με  οτιδήποτε χειροποίητο νομίζω πως έχει γίνει πια αντιλληπτή!!.... και η τελευταία εμμονή μου είναι τα καλλυντικά! Τα φυτικά, χειροποίητα καλλυντικά!! 

Μετά από δοκιμές σε όλα ,σχεδόν, τα προϊόντα (πειραματόζωο με κατάντησα!!) είμαι πλέον απόλυτα σίγουρη για την σειρά καλλυντικών της  χρυσοχέρας κοπέλας που έχει γεμίσει όλα μου τα ράφια με τα υπέροχα μπουκαλάκια με τα «μαγικά της φίλτρα»!!!






Η Φέκα Ευγενία,  γνωστή και ως  Τζένη-Τζένη,  αποφάσισε να αφήσει τα πινέλα και τους καμβάδες και να ασχοληθεί με την αισθητική και το μακιγιάζ το 2007… 







Μετά από ατελείωτες αναζητήσεις σχετικά με την αρωματοθεραπεία, και γενικότερα με τις ολιστικές θεραπείες, ανακάλυψε τον κόσμο των χειροποίητων καλλυντικών!


Και από τότε… «ζωγραφίζει» εκεί!


Ενυδατικές κρέμες προσώπου, ενυδατικές κρέμες σώματος, ενυδατικά χειλιών, βότανα, εντατικές  θεραπείες για κάθε ψεγάδι του σώματος, …και πολλά άλλα (η Τζένη μας κανει συνεχώς εκπλήξεις με νέα προϊόντα!) ΟΛΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ και σε απόλυτα ΠΡΟΣΙΤΕΣ τιμές!




Και εκτός από όλα αυτά κάνει μακιγιάζ και προσφέρει υπηρεσίες μασάζ και spa ,ακόμα και κατ’οίκον!  (τι καλύτερο…ούτε ένα βήμα μακριά από το χώρο μας!)




Η τέλεια,λοιπόν,  επιλογή για δώρα στους αγαπημένους μας (εαυτούς?!όχι μόνο…) αυτές τις γιορτές , μιας και όλοι χρειαζόμαστε μια extra περιποίηση αυτή την εποχή…


Kisses from -renewed- Dafni Christou
dafnihandmade.gr