6 Δεκ 2012

TAI LOVERS DAY…

Την περασμένη Τετάρτη (28-12-12) ήταν η Ταϊλανδέζικη ημέρα των ερωτευμένων… Τι καλύτερο να κάνεις από το να αγκαζάρεις το έτερον ήμισι και να κατευθυνθείς προς το κέντρο…Και αυτό έκανα λοιπόν! Στην οδό Κεραμεικού βρίσκεται το πιο hot Ταϊλανδέζικο εστιατόριο της Αθήνας, το Tamarind.

Όνομα εμπνευσμένο από το ομόνυμο ταϊλανδέζικο δέντρο, που κατά την  μυθολογία τους είναι είναι το δέντρο των ευχών!  Στις μεγάλες γιορτές ο κόσμος μαζεύεται γύρω από αυτό και κρεμάει στα κλαδιά του τις ευχές του γραμένες πάνω σε ρυζόχαρτο. Όσες από αυτές φύγουν από το δέντρο με το φύσημα του αέρα πραγματοποιούνται!.....



   Η είσοδος πλημμυρισμένη με λουλούδια και κεριά.

Στην είσοδο-που ήταν γεμάτη με λουλούδια και κεριά- μας υποδέχθηκε ο Ρωμανός, υπεύθυνος service και, πιο πολύ, υπεύθυνος για όλο αυτό τον μαγικό χώρο που αντικρύσαμε!!




Αυτός ο ταλαντούχος διακοσμητής/accessories designer/ creative director, έχει βάλει το χεράκι του στις περισσότερες «γωνιές» του μαγαζιού!
                   Άποψη του μαγαζιού               Λεπτομέρεια στο μπαρ, Χειροποιήτο
                                                                        φωτιστικό από τον Ρωμανό!!
Χειροποίητη-πλεκτή διακόσμηση στη σκάλα από τον Ρωμανό!
Η βραδυά κύλησε πανέμορφα! Με όλα τα ιδιαίτερα και πεντανόστιμα πιάτα να έρχονται το ένα μετά το άλλο – με τις γλυκύτατες Ταϊλανδέζες χορεύτριες να μας μυούν στους παραδοσιακούς τους χορούς – με τον κόσμο να κρεμάει τις ευχές του στο δέντρο των ευχών που βρίσκεται μέσα στο μαγαζί – και ένα τυχερό ζευγάρι που κέρδισε μετά από κλήρωση μια νύχτα σε πολυτελές ξενοδοχείο να φεύγει χαμογελαστό!
Μια από τις ταϊλανδέζες χορεύτριες..
Αυτό είναι το είναι το Tamarind... Ένα μέρος όπου ,ακόμα και αν ο αέρας δεν ξεκρεμάσει την ευχή σου από τα κλαδιά του δέντρου των ευχών, σε κάνει να αισθάνεσαι πως ΟΛΕΣ σου οι ευχές ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ!!!...
Dafni Christou with Romanos


















Love is in the air…
Dafni
dafnihandmade.gr