24 Οκτ 2012

Οι 10 πιο κακοί χαρακτήρες της Disney.

Οι ταινίες της Disney έχουν μεγαλώσει πολλά παιδιά και δίνουν χαρά ακόμα και σε μεγάλους. Σε κάθε παιδική ταινία οι πριγκίπισσες, οι πρίγκιπες και γενικά οι καλοί χαρακτήρες είναι αυτοί που εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους. Τι γίνεται όμως με τους κακούς και σατανικούς ήρωες, μήπως και αυτοί μερικές φορές είναι εξίσου εντυπωσιακοί αν όχι και περισσότερο; Ας δούμε λοιπόν τους 10 πιο κακούς χαρακτήρες της Disney.




10. Stromboli Pinocchio
10Stromboli.Jpg
Μεγάλος, δυνατός και κακός είναι οι λέξεις που μας έρχονται στο μυαλό όταν αναφερόμαστε σε αυτό  το χαρακτήρα. Είναι ένας άκαρδος showman που καίει μαριονέτες όταν αυτές δεν μπορούν πια να εκτελέσουν τα νούμερα που θέλει. Μοναδικό πάθος του είναι το χρήμα. Όταν ανακαλύπτει τον Πινόκιο τον απαγάγει και τον αναγκάζει να δουλέψει για να του βγάλει χρήματα.


9.Cruella De Vil, 101 Dalmatians
9Cruelladevil.Jpg
Η κακιά και άκαρδη σχεδιάστρια μόδας της ταινίας 101 σκυλάκια Δαλματίας έχει ως μοναδικό στόχο της ζωής της να φτιάξει γούνα από το δέρμα των αξιαγάπητων κουταβιών, και θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει.


8. Governor Ratcliffe, Pocahontas
8Ratcliffe.Jpg
Τα χρήματα και η δίψα του για εξουσία είναι τα χαρακτηριστικά αυτού του κακού χαρακτήρα της Disney. Προφασιζόμενος ότι οι ιθαγενείς κρύβουν χρυσό ξεκινάει απέναντι τους ασταμάτητο πόλεμο.


7.Jafar, Aladdin
7Jafar.Jpg
Ο κακός μάγος που στην ταινία της Disney εμφανίζετε ως σύμβουλος του σουλτάνου , το μοναδικό πράγμα που σκέφτεται είναι πώς θα καταστρέψει τον Αλαντίν και πώς θα εξουσιάσει την Άγκραμπα.


6. Lady Tremaine, Cinderella
6Ladytremaine.Jpg
Η εγωκεντρική μητριά της Σταχτοπούτας που της συμπεριφέρεται ως δούλα και όχι ως ίση με τις κόρες της. Την κλειδώνει και δεν την αφήνει να έχει επαφή με τον  έξω κόσμο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γνωρίσει τον πρίγκιπα της. Η Lady Tremaine καταφέρνει με επιτυχία να επιφέρει μεγάλα δεινά για την Σταχτοπούτα


5. Shan-Yu, Mulan
Shanyu2.Jpg
Ο αδίστακτος αρχηγός των Ούννων είναι αποφασισμένος να κατακτήσει την Κίνα. Αυτός και ο στρατός του περνάνε πάνω από το Σινικό Τείχος και εισβάλουν στη χώρα για να αποδείξουν την υπεροχή του στον αυτοκράτορα. Σαν Γιου αισθάνεται κανένα δισταγμό όταν πρόκειται για τη λήψη μια ζωής. Μερικές φορές, για τη διασκέδασή του, σκοτώνει χωρίς τύψεις.


4. Ursula, The Little Mermaid
4Ursula.Jpg
Η κακιά από την Ariel έχει τη μορφή χταποδιού. Ως χόμπι της έχει την συλλογή ψυχών για να υποφέρουν όσοι της τις δίνουν για το υπόλοιπο της ύπαρξης τους. Κοροϊδεύει την Ariel με ψεύτικες υποσχέσεις προκειμένου να καταφέρει να πλησιάσει το παλάτι του βασιλιά Τρίτωνα. 


3.  Scar, The Lion King
3Scar.Jpg
Ο κακός αδελφός του Mufasa που θα κάνει τα πάντα για να γίνει ο βασιλιάς της περιοχής ακόμα και αν αυτό είναι να στο σκοτώσει τον ανιψιό του Simba. Ο ίδιος σκοτώνει τον αδερφό του και πείθει τον Simba ότι αυτός έχει την ευθύνη αφήνοντας τον να βασανίζετε. 


2. The Queen, Snow White and the Seven Dwarfs
2Thequeen.Jpg
Η κακιά βασίλισσα από τη Χιονάτη που προκειμένου να παραμείνει η ομορφότερη όλων προσπαθεί να σκοτώσει την θετή της κόρη. Χρησιμοποιεί τη μαγεία για να μετατραπεί σε μια ηλικιωμένη κυρία που θα δώσει ένα δηλητηριασμένο μήλο στη Χιονάτη. 


1. Maleficent, Sleeping Beauty
1Maleficent.Jpg
Χαρακτήρας που αποδεικνύει ότι το κακό δεν γνωρίζει όρια. Όλα της τα σχέδια διακατέχονται από φθόνο. Ρίχνει κατάρα στην ωραία κοιμωμένη στα 16α γενέθλια της αφού την τσιμπήσει μια βελόνα να κοιμηθεί για πάντα. Η εμφάνιση της παραπέμπει στο διάβολο λόγω των κεράτων που έχει στο κεφάλι. Μπορεί εύκολα λοιπόν να θεωρηθεί ως ο πιο κακός χαρακτήρας από όλους.