13 Οκτ 2012

"Τα παιδιά της τηλεόρασης..."

Σε πολλά σήριαλ της τηλεόρασης χρησιμοποιούνται πολλά παιδάκια για να ενσαρκώσουν κάποιο ρόλο. Μέτα το τέλος της εκάστοτε σειράς και μετά από χρόνια, τυχαίνει να δούμε κάποια τέτοια σειρά σε επανάληψη και σχεδόν όλοι απορούμε πως να είναι σήμερα από αυτά τα παιδάκια; Μέτα μπαίνουμε στο αγαπημένο Google και ξεκινάμε την αναζήτηση.

 Έτσι και εμείς συγκεντρώσαμε φωτογραφίες από κάποια τέτοια παιδάκια και σας τις παρουσιάζουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο και αν αυτά μεγαλώνουν στο μυαλό όλων μας παραμένουν πάντα παιδιά.




Ο Άρης Τσάπης ήταν ο μικρός ατίθασος και σκανταλιάρης Θανάσης Μαυροτσούκαλος που πάντα έφερνε σε δύσκολη θέση την οικογένεια του με τις αταξίες του αλλά και με τις έξυπνες ατάκες του στο σήριαλ "Ευτυχισμένοι μαζι". Δείτε βίντεο από πρόσφατη συνέντευξη του. 






Η γλυκιά και απλή κοπέλα αυτή της φωτογραφίας είναι η Εύη Δαέλη που για δύο τηλεοπτικές σεζόν είχε μετατραπεί σε Φίφη Παλαιολόγου, τηλεοπτική κόρη της Κατερίνας Λέγχου και ένα από τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα της σειράς του mega "Ευτυχισμένοι μαζι".





Ο νεαρός εδώ ονομάζεται Πάρης Σκαρτσολιάς, ή διαφορετικά  Εμμανουήλ Πώποτας, ή διαφορετικά Μανωλάκης, ή και ενίοτε δημαρχόπουλο. Πρόκειται για το Μανωλάκη του "Καφέ της Χαράς". Δείτε βίντεο από πρόσφατη συνέντευξη του.








 Η κοπέλα που αγκαλιάζει τόσο τρυφερά ο Χάρης Ρώμας, πρόκειται για την τηλεοπτική κόρη της Ρένιας Λουιζίδου Βάλια Χάσκα, κατά κόσμον Έφη Ρασιά, στην πολύ επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 "Καφέ της Χαράς".





 Ο Παναγιώτης Φιλιππαίος, ο νεαρός της φωτογραφίας, ενσάρκωσε το ρόλο του Μιλτιάδη στο "Είσαι το ταίρι μου" και ξεχώρισε από τα υπόλοιπα τηλεοπτικά παιδάκια για την άριστη χρήση της Αρχαίας ελληνική γλώσσας. Δείτε βίντεο εδώ και εδώ



Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές στη δεκαετία του '90 ήταν το "Καληνύχτα μαμά" μια σειρά του Νίκου Μαστοράκη που αποτέλεσε και την πρώτη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης που ήταν επηρεασμένη από ξένα πρότυπα. Η αριστερή κοπέλα είναι η τηλεοπτική κόρη της Λίνας Καφαντάρη, Μαργαρίτα, και κατά κόσμον Αλεξάνδρα Νικολαΐδου. Δείτε βίντεο.

Η Κορίνα Δαμουλίανου αποτέλεσε την τηλεοπτική κόρη του αείμνηστου Κώστα Καρρά στην τηλεοπτική σειρά "Πάτερ Ημών". Η Κορίνα αποτέλεσε έναν από τούς πρώτους αν όχι τον πρώτο παιδικό ρόλο σε σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης. Δείτε βίντεο. 



Για το τέλος αφήσαμε την λατρεμένη Ιφιγένεια Καλούτσα, που ήταν η πρώτη που ενσάρκωσε το ρόλο της μικρής και αξιολάτρευτης Λίλας στον πρώτο κύκλο της  επιτυχημένης σειράς "Άκρως οικογενειακόν".