12 Οκτ 2012

Τα 10 καλύτερα Mashups τραγουδιών

Ο Κράχτης παρουσιάζει μια ακόμα ενότητα με το όνομα "Top10". Πρόκειται για μια στήλη όπου κάθε φορά θα δημιουργείται ένα Top 10 από διάφορα πράγματα όπως, τραγούδια, πρόσωπα, ταινίες και άλλα. Έτσι λοιπόν σας παρουσιάζουμε σήμερα "Τα 10 καλύτερα Mashups τραγουδιών" που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Για όσους δεν γνωρίζουν,όταν λέμε Mashups τραγουδιών, στην ουσία εννοούμε όταν δύο ή και παραπάνω τραγούδια συνδυάζονται και γίνονται σαν ένα. Δείτε λοιπόν ποια είναι "Τα 10 καλύτερα Mashups τραγουδιών".





10. Άγγελοι στα Μαύρα Μεσάνυχτα
Ο Κώστας Καραφώτης, η Μαρία Ιακώβου και το Θηρίο σε ένα πολύ επιτυχημένο mashup που ακούστηκε πρώτη φορά στα Mad Music Awards 2008.    

9.Γυναίκες-Βάλε φαντασία
Οι Goin'through με τη Μαριάντα Πιερίδη και πάλι για τα Mad Music Awards βάζουν φαντασία και γυναίκες και δημιουργούν ένα πολύ όμορφο mashup.

8.Soldier-Πόσες χιλιάδες καλοκαίρια
Η Demy και οι The Fade.

7. Greek mix mash up 2012
Δείτε τι μπορεί να συμβεί όταν σε ένα τραγούδι συνδυάζονται η Rihanna, η Θέλξη, οι Vegas και ο πλέον πασίγνωστος Παντελής Παντελίδης

6.Russian Rulette-Πάει τέλειωσε
Η Άννα Βίσση με τη Rihanna παίζουν Ρώσικη ρουλέτα.                                                                          

5.Survivor-I will survive 
Ένα πολύ δυναμικό τραγούδι που ακούστηκε στην τηλεοπτική σειρά Glee και έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Παρόμοιο mashup έχει κάνει και η Beyonce σε συναυλία της.

4.Judas-Rolling in the Deep
Όταν η Lady Gaga συνάντησε την Adele.

3.Rumour Has it-Someone Like You
Ένα ακόμα mashup από τη σειρά Glee με δύο μεγάλες επιτυχίες της Adele.

2.Goldigger-Beethoven's 5th
Ο Beethoven και ο Kenye West σε μια μοναδική "συνεργασία".

1.Stayin' Alive In The Wall
Δύο τραγούδια με πολύ μεγάλη επιτυχία, τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, που ο τρόπος που συνδυάζονται, δημιουργούν την εντύπωση πως είναι ένα.